Bar 7

Voeg gokkast Bar 7 toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Bar 7 in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Gokkast Bar 7 Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 10 punten in het bovenspel
Basisspel: 3 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel en Bar 7 bovenspel, Bar 7 dubbel of niks spel
Clubmeter: Verdeeld over 4 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Bar 7 is onbeperkt mogelijk.

Gokkast Bar 7 Spelen

Hierboven kun je gokkast Bar 7 direct spelen. Zodra de gokkast Bar 7 helemaal is ingeladen zie je een menu in met daarin een aantal keuzemogelijkheden. Kies voor gratis spel indien je veilig de gokkast uit wil proberen zonder geld te kunnen verliezen. Kies je voor “spelen voor echt geld” dan kun je direct credits kopen en maak je kans op echte prijzen! Storten gaat gemakkelijk met iDEAL of per SMS met je mobiele telefoon.

Spelregels Gokkast Bar 7

Fruitluck Gokkast Bar7 is een echte ouderwets lekkere gokkast met het leuke Bar7 verdubbelspel. De fruitautomaat bestaat uit een basisspel, een bovenspel, een 0-1 spel om punten door te zetten en het bar7 verdubbelspel.

Het basisspel bestaat uit het onderspel met 3 rollen waarop je kunt winnen op één winlijn. Wanneer je 2 of 3 dezelfde symbolen op de geldige winlijn treft dan win je. Bij 1 of 2 kersen op de eerste twee rollen op de winlijn heb je een mysterieprijs van 2 tot maximaal 40 punten.

Je gewonnen credits kun je opsparen in de clubmeter welke bestaat uit 4 potten. Je kunt je gewonnen credits ook doorzetten naar de winbank waarna ze bij je punten worden bijgeschreven.

Maar het aller-leukste is natuurlijk op je punten door middel van het Bar7 verdubbelspel door te gokken naar ongekende hoogte. Kies op het juiste moment op Bar of 7 om je winsten te verdubbelen.

Gedurende het basisspel kun je afzonderlijke rollen vasthouden om zo potentiële winstkansen optimaal te benutten. Wanneer er 2 symbolen op winnende posities komen te staan dan treedt de Auto - hold functie in werking. Hiermee worden de rollen automatisch vastgehouden en worden je winstkansen vergroot.

Het 0-1 spel is er om punten van je speltegoed snel door te zetten naar de Clubmeters om daar de potten te vullen. Je kunt zo dus snel het bovenspel gaan spelen. Het 0-1 spel is redelijk veilig om je punten door te zetten want de odds zijn hier 99,9 tegen 0,1 % dat het zonder verlies van punten wordt doorgezet.

In het bovenspel speel je op een 3 rollenspel met daarop alleen maar bar en 7 symbolen. Je speelt op 8 winlijnen met een inzet van 5 of 10 punten. Je kiest de knop met het symbool bar of 7 en wanneer het door jouw gekozen symbool op een winlijn verschijnt win je prijzen. Het verschil in inzet wordt uitgelegd in het winplan naast het bovenspel. Speel je met inzet 10 dan zit je snel aan de 200 punten prijzen.

Trouwe Gokkast Bar 7 spelers

Is Bar 7 jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Bar 7 speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Bar 7 spelen ook graag op onderstaande Fruitluck fruitautomaten. Zeker het proberen waard!

Fruitluck gokkast Running Wild Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe