Club Runner

Voeg gokkast Club Runner toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Club Runner in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Club Runner Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 5 punten in het bovenspel
Basisspel: 3 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel en bovenspel
Clubmeter: Verdeeld over 4 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Club Runner is onbeperkt mogelijk

Club Runner Spelen

Kies in het keuze menu in het scherm van gokkast Club Runner of je gratis wilt spelen in de Funmodus of je wil spelen voor echt geld. Kies je voor echt geld dan krijg je direct een scherm waar staat uitgelegd hoe je geld op de gokkast kunt storten. Uitleg vind je in het topmenu van deze pagina.

Spelregels Club Runner

Gokkast Club Runner is een fruitautomaat met de volgende spellen: Een onderspel, een bovenspel en een kop of munt (0-1) spel om credits van onder door te zetten naar het bovenspel.

Het Club Runner basisspel, het onderspel, bestaat uit een klassiek rollenspel met 3 rollen waarop je vervolgens kunt winnen op één winlijn. Dit is de middelste horizontale rij. Als uitzondering op deze ene winlijn gelden de kroontjes symbolen. De kroontjes maken namelijk deel uit van het Mysterie spel en kunnen kriskras vallen waarna je een mysterie prijs krijgt van tussen de 8 en 80 punten.

Alle wincombinaties staan afgebeeld op het winplan op de gokkast. 3 Sterren zijn het hoogste en leveren je op het onderspel 100 punten op. Potentiële winkansen worden automatisch vastgehouden. Je kunt natuurlijk ook zelf bepalen of je de rollen wilt vasthouden of niet.

Winsten kunnen worden doorgezet naar de clubmeter waar je de potten kunt vullen gedurende je spel. Zodra alle potten gevuld hebt met minimaal één punt dan kun je het bovenspel starten. De inzet van het bovenspel is 5 credits. Je kunt hier maar liefst op 5 winlijnen spelen en de grote prijzen winnen. 3 Sterren leveren je hier maar liefst 200 punten op!

Wanneer je niet wilt wachten kun je credits van het onderspel door middel van het kop of muntspel doorzetten naar het bovenspel. Odds zijn 0,1% tegen 99,9%. Zo kun je direct beginnen te spelen in het bovenspel en voor de grote prijzen spelen.

De Club Runner is een hele mooie gokkast en een exacte replica van de Clubrunner welke zo populair was in de speelhal of cafetaria. De geluiden, afbeeldingen echt alles is precies hetzelfde. Je kunt merken dat de makers zeer veel zorg hebben besteed aan de machine want hij speelt verrukkelijk!

Trouwe Club Runner spelers

Is Club Runner jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Club Runner speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Club Runner spelen ook graag op onderstaande Fruitluck gokkasten. Probeer ze nu zelf!

Fruitluck gokkast Running Wild Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe