Club Spinner

Voeg gokkast Club Spinner toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Club Spinner in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Club Spinner Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 10 punten in het bovenspel
Basisspel: 4 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel, 0-5 spel, en het bovenspel.
Clubmeter: Verdeeld over 8 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Club Spinner is onbeperkt mogelijk.

Club Spinner Spelen

Speel Club Spinner hier direct! Wanneer de gokkast Clubspinner in zijn geheel is ingeladen krijg je de keuzemogelijkheid waar je kunt kiezen of je voor Fun geld wilt spelen of voor echt geld. Kies je voor echt geld dan krijg je direct een scherm waar staat uitgelegd hoe je geld op de gokkast kunt storten. Storten op de gokkast van Fruitluck gaat gemakkelijk met je mobiele telefoon of met IDEAL.

Spelregels Club Spinner

De Clubspinner is een traditionele en klassieke gokkast van Fruitluck en bevat de volgende spellen: basisspel, 0-5 spel, 0-1 spel en het bovenspel wat ook wel vervolgspel wordt genoemd. De Clubspinner is het broertje van de Topspinner. Wanneer je de Topspinner leuk vind moet je de Clubspinner ook geweldig vinden.

Het basisspel wordt gespeeld op vier rollen waarbij de winlijn horizontaal is en van links naar rechts loopt. Bij 2,3 of 4 gelijke symbolen op de winlijn heb je prijs en win je een aantal punten corresponderend met het winplan. In het basisspel is de Auto Hold functie van toepassing wat wil zeggen dat de rollen bij grote winstkansen automatisch worden vastgehouden. Je kunt ook handmatig de rollen vasthouden door van de betreffende holdknoppen gebruik te maken.

Gewonnen prijzen kunnen worden doorgezet naar de Clubmeter of als je ze bij je puntentotaal wil optellen, naar de winbank. Gewonnen punten van 1,2,3 of 4 punten kunnen niet automatisch worden doorgezet naar de winbank. Ze zullen eerst het 0-5 spel moeten overleven. De gewonnen credits die zijn doorgezet naar de Clubmeter kunnen worden gebruikt voor het vervolgspel.

Het vervolgspel maakt gebruik van dezelfde rollen als het bovenspel. Het vervolgspel kun je alleen met hogere inzetten spelen en er worden grotere prijzen uitgekeerd per draai. Als je direct in het bovenspel wil spelen dan zet je je punten door vanaf de winbank door het 0-1 spel te spelen. Met beperkt risico zet je zo je punten snel over.

Het vervolgspel speel je met drie of vier rollen. Het is afhankelijk van de inzet waarmee je speelt in het bovenspel. Speel je met inzet 5 punten dan speel je op 3 rollen met 5 winlijnen waarop je prijs kunt hebben. Speel je gokkast Club Spinner maximaal dan zet je 10 punten in een keer in en speel je op alle vier de rollen en op het maximale aantal van 10 winlijnen.

Club Spinner Speltip!

Let op! Prijzen in het bovenspel komen boven de 200 punten te vervallen. Zorg er dus voor dat de Clubmeter niet te vol zit. Er geld in het bovenspel een prijsmaximum van 200 punten.

Trouwe Club Spinner spelers

Is Club Spinner jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Club Spinner speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Club Spinner spelen ook graag op onderstaande Fruitluck gokkasten. Probeer ze hier allemaal gratis uit!

Fruitluck gokkast Red White Blue Fruitluck gokkast Top Spinner fruitluck gokkast Double Sixteen Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe