Double Sixteen

Voeg gokkast Double Sixteen toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Double Sixteen in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Double Sixteen Specificaties

Min inzet: 5 punten
Max inzet: 40 punten
Winlijnen: 4, 8, 16 of 32 winlijnen
Bonus spellen: Warp 0-1 spel.
Clubmeter: Verdeeld over 10 potten
Autohold functie: Niet van toepassing
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Double Sixteen is onbeperkt mogelijk.

Double Sixteen Spelen

ls de gokkast Double Sixteen helemaal ingeladen dan krijg je een menu in beeld waarin je kunt kiezen of je voor Fun geld wilt spelen of voor echt geld. Speel voor echt geld en stort gemakkelijk met iDEAL of per SMS met je mobiele telefoon.

Spelregels Double Sixteen

Gokkast Double Sixteen van Fruitluck is een hele bijzondere gokkast die je goed moet begrijpen voordat je ermee om echt geld gaat spelen.

Om te beginnen moet je in de gaten houden dat er niet echt een basisspel is. Eigenlijk is er alleen maar een bovenspel dus de laagste inzet is vijf punten. Een hogere inzet maar daarnaast ook maximale kansen wanneer je de potten zo weet te vullen dat je op veel winlijnen tegelijkertijd kunt spelen met een hoge inzet.

Het spel bestaat dus uit 2 spellen; het WARP -0-1 spel en het Bovenspel. Het WARP 0-1 spel is een supersnelle manier om punten van je speltegoed automatisch door te zetten naar de Clubmeter vanwaar je het bovenspel kunt gaan spelen.

Het Bovenspel is superleuk en zeker wanneer je flink veel punten in de Clubmeter hebt opgespaard. Je speelt het spel op 3,4 of 8 rollen. Daarnaast heb je de keuze om op 4,8,16 of zelfs op 32 winlijnen te spelen. Zodra je in het geval van 32 winlijnen 3 symbolen op een rij hebt staan dan heb je altijd een winnende combinatie. De mogelijke inzetten per winlijn zijn respectievelijk 5, 10, 20 of 40 punten.

Speltip Double Sixteen

Je kunt bij gokkast Double Sixteen van Fruitluck geen rollen vasthouden gedurende het bovenspel. Het doel is om zo snel mogelijk op alle winlijnen te spelen en dan langzaam je inzet per winlijn te verhogen. Zodra je de maximale inzet per winlijn weet te bereiken kun je uren doorspelen en maak je kans op gigantische prijzen.

Double Sixteen Populairste Fruitluck Gokkast

Gokkast double Sixteen is in 2008 uitgeroepen door populairste gokkast van Fruitluck. Er werd door jullie het meeste op de Double Sixteen gespeeld en ook dit jaar is deze fruitautomaat op weg om tot de populairste gokkasten van Fruitluck te gaan behoren. Uiteraard niet voor niets want door zijn gigantische rollenspel is Fruitluck Double Sixteen het paradepaardje van Fruitluck.

Trouwe Double Sixteen spelers

Is Double Sixteen jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Double Sixteen speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Double Sixteen spelen ook graag op onderstaande Fruitluck gokkasten. Zeker het proberen waard!

Fruitluck gokkast Running Wild Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe