Fruitluck Helpdesk en Spelersservice

Welkom op de Fruitluck helpdesk en Fruitluck spelersservice. De klantenservice van Fruitluck wordt uitbesteed aan Netgaming Solutions.Omdat dit bedrijf over een professionele en Nederlandstalige helpdesk beschikt kunnen we u optimale service bieden bij vragen over uitbetalingen, stortingen, spelproblemen of andere speltechnische zaken. Er zijn twee mogelijkheden om contact op te nemen met de Fruitluck klantenservice:

Fruitluck Online Helpdesk

De standaard manier om contact met Fruitluck op te nemen is door een willekeurige gokkast te openen en dan vervolgens op de INFO button te drukken in het midden onderaan het scherm. Vervolgens kies je voor contact waar je het formulier vind waar je een email kunt versturen. Binnen 24 uur wordt je email vervolgens beantwoord door de medewerker van de Fruitluck Klantenservice. Direct e-mailen kan ook naar helpdesk@fruitluck.com.

Fruitluck Spelersservice

Wanneer je via Fruitluck.eu op de online gokkasten van Fruitluck speelt dan kun je gebruik maken van de exclusieve Fruitluck.eu Spelersservice. In dat geval worden je vragen te allen tijde goed opgelost en sneller beantwoord. Tevens geniet je extra voordelen en wordt je uitgenodigd voor speciale acties en promoties. Voor de Fruitluck.eu Spelersservice kan je jezelf rechts aanmelden.

copy 2009 - Fruitluck.eu
Meld je hieronder aan!

Meld je nu aan voor de Fruitluck spelersservice!

Mijn emailadres: