Fruitluck Speluitleg

Op deze pagina leggen we je uit hoe het precies in zijn werk gaat om op de Fruitluck Gokkasten te spelen. Om te beginnen zijn er 11 Fruitluck gokkasten welke we in het menu hebben weergegeven. Wanneer je een gokkast aanklikt dan wordt de betreffende Fruitluck Gokkast automatisch ingeladen. Onder iedere gokkast vind je de uitleg van de betreffende gokkast zoals de minimum en maximum inzet, de spelregels en de spellen die in de fruitautomaat verwerkt zitten.

Fruitluck Uitleg Menu

Zodra de Fruitluck fruitautomaat is ingeladen dan zie je rechtsonder in beeld het MENU.
Je kunt dit menu te allen tijde bereiken door op de CASHIER button rechts onderaan te drukken in de browser van de geopende Fruitluck gokkast.. Het menu komt dan direct weer in beeld. In het speelmenu kun je kiezen voor de volgende opties:

Volledig Scherm

Indien je de gokkast in een volledig scherm wil spelen dan moet je deze knop indrukken. De window van de gokkast wordt vergroot zodat de gokkast beeldvullend is. Wil je weer terug naar de oude weergave dan druk je op de escape knop op je toetsenbord.

Speel voor echt geld

Wil je een gokje wagen op echt geld en wil je kans maken op leuke prijzen dan kies je voor deze optie. Het betalingscherm zal vervolgens worden geopend. Lees meer over IDEAL betalen of betalen met je mobiele telefoon in de artikels die we hebben aangemaakt over deze onderwerpen.

Speel in FUN Mode

Als je de gokkast gratis wil spelen zonder verplichtingen en kans om je geld te verliezen dan kies je voor deze optie. Je krijgt automatisch 20 Fun credits op je Fun account bijgestort en kunt direct gaan spelen. Zijn je credits op dan kun je het Fun tegoed weer opwaarderen. Met je Funcredits kun je geen echte geldprijzen winnen.

Inloggen

Indien je een spelersaccount hebt van Fruitluck dan kun je inloggen door op deze menubutton te drukken.

Winsten Uitbetalen

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Druk op uitbetalen om je winsten op je account bij te schrijven. Indien je ingelogd bent kun je de winsten direct op je giro of bankrekening bij laten schrijven. Alle uitbetalingen worden binnen 24 uur verwerkt en afhankelijk van waar je een bankrekening hebt direct bijgeschreven.

Fruitluck Uitleg Info

Onder in het scherm van de Fruitluck gokkast zit in het midden de blauwe INFO button. Zoals de naam al zegt vind je hier alle aanvullende informatie omtrent de mogelijkheden en uitleg die Fruitluck voor spelers in petto heeft.

Fruitluck Spelen in Fun Mode

Wanneer het Infoscherm geopend wordt dan zie je standaard de informatie omtrent het spelen van Fruitluck in de FUN MODE.

Fruitluck spelen in Real Mode

Het volgende menu item in het Infoscherm gaat over het spelen in de Real Mode ofwel het spelen voor echt geld. Er staat kort en bondig uitgelegd hoe je stortingen kunt verrichten en hoe dit in zijn werk gaat.

Fruitluck Tegoeden opslaan

Het is mogelijk wanneer je in de Real Mode ofwel voor echt geld speelt om je tegoed aan credits op te slaan. Je kunt dus wanneer je winst staat of nog geld over heb en wil stoppen je geld bewaren en de dag of week erna gewoon verder spelen. In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.

Fruitluck Uitbetalingen

Informatie over hoe je gemakkelijk gewonnen geldbedragen kunt laten uitbetalen vind je in het onderdeel Fruitluck Uitbetalingen. Klik op de Info button en ga naar het menu onderdeel om hier alles over te lezen.

Fruitluck Veel gestelde vragen

Alvorens je een vraag mailt naar de Fruitluck Klantenservice kun je het beste eerst de meest gestelde vragen lezen die spelers in het verleden hebben gesteld. Hierop vind je vaak al het antwoord op een algemene vraag.

Fruitluck Contact

Wanneer je vragen hebt over je spel of over betalingszaken dan kun je hier contact opnemen met de Fruitluck helpdesk. Je vraag wordt over het algemeen binnen 24 uur beantwoord. Ben je een trouwe speler meld je dan aan voor de Fruitluck Spelersservice waarmee je sneller geholpen wordt en kans maakt op extra bonussen en speciale spelersacties. Alleen voor trouwe spelers van Fruitluck.eu!

Fruitluck Webmaster

Ben je webmaster en beheer je een website die over gokken, gokkasten of casino’s gaat meld je dan aan voor ons speciaal webmaster programma en verdien geld met je website!

Fruitluck speluitleg

Wanneer je precies wil weten hoe een Fruitluck Fruitautomaat werkt en wat de spelregels en speluitleg is van een bepaalde Fruitluck gokkast dan open je gewoon de gokkast waarover je informatie wil hebben. Onder de gokkast staat een zeer uitgebreide beschrijving van de gokkast.

Other Games

Wist je dat je via de geopende fruitkast van Fruitluck direct alle andere gokkasten en fruitautomaten kunt openen? Wanneer je op “Other Games”drukt dan opent zicht het scherm waar je alle gokkasten van Tanzoo en Fruitluck direct kunt spelen.

© 2009 - Fruitluck.eu