Fruitluck Gokkasten

Wanneer er gokkasten op internet aangeboden worden lees je vaak de term "iDeal Gokkasten" of "iDeal Casino". Op deze pagina staat alle informatie over iDeal, wat dit nu eigenlijk is en hoe je er bij Fruitluck veilig en gemakkelijk mee kunt storten.

Wat is IDEAL?

iDeal is een samenwerkingsmethode tussen alle belangrijke Nederlandse banken. Deze banken kwamen een aantal jaren geleden bijeen om een oplossing te vinden om het betalen op internet betrouwbaar te maken en toegankelijk voor de Nederlandse consument. De oplossing heet iDEAL! De banken die aangesloten zijn bij iDeal zijn: ABN Amro, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank, ING Bank en Postbank.

iDeal is in kort tempo razend populair geworden als betalingsmethode onder Nederlanders op internet. Omdat de Nederlandse banken achter de methode zitten werd iDeal vanaf het begin af aan vertrouwd en ook omdat het precies hetzelfde werkt als internetbankieren met de bank waaraan de consument al bekend was.

Momenteel is iDeal het meest gebruikte en veiligste betaalmiddel op internet in Nederland. Momenteel is iDeal alleen in gebruik in de Nederlandse markt. Omdat iDeal zo veilig is en makkelijk in gebruik zijn er momenteel onderhandelingen bezig om iDeal ook Europees in te voeren. Meer informatie over iDeal.

Hoe werkt iDeal?

Als je gebruik maakt van internet bankieren kun je ook online betalingen verrichten met iDeal. Wanneer je een betaling doet en op afrekenen druk selecteer je de bank waarbij je aangesloten zit. Vervolgens werk je net als bij internetbankieren de veiligheidsmaatregelen af om de storting uit te voeren. Zie de volgorde van de schermen hiernaast welke je zult tegenkomen wanneer je een storting met deze betalingsmethode doet.

Waarom gokken met iDeal op gokkasten?

iDeal is het populairste middel op internet om online aankopen te doen omdat het simpelweg heel veilig en vertrouwd is voor Nederlandse consumenten. iDeal is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot verreweg het populairste betaalmiddel bij online internetwinkels en om andere betalingen te doen. Uiteraard is iDeal ook inzetbaar bij het kopen van credits van je gokkast of het opwaarderen van credits. Het voordeel van deze betaalmethode ten opzichte van betalen met je mobiele telefoon is dat je direct vele hogere bedragen kunt storten en zodoende dus veel sneller aan het spelen bent.

Betalen met iDeal op Fruitluck

Op alle Fruitluck gokkasten kun je direct credits kopen met iDeal. Bij Fruitluck gaat de betaling met iDeal rechtstreeks zodat je niet eerst een Moneybookers, Telepay Wallet, Pay and Play of andere tussenrekening hoeft te openen. Het geld komt direct op de gokkast te staan.

Hiernaast zie je de schermen die je tegenkomt wanneer je voor iDeal betalen kiest. Klik in het menu op "Speel voor echt geld" en klik vervolgens op het IDeal icoon. Hiernaast zie je dan welke schermen je dan moet doorlopen om een iDeal betaling goed af te ronden.

© 2009 - Fruitluck.eu