Gokkasten met SMS betalen

Op alle Fruitluck gokkasten kun je credits kopen en geld storten met behulp van je mobiele telefoon. Dit kan op 2 manieren namelijk door een SMS te sturen of door een 0909 nummer te bellen. Het storten op Fruitluck gokkasten met SMS is een exclusieve betalingsmethode die alleen bij dit gokkastenmerk mogelijk is. Het grote voordeel van storten met SMS is dat je snel en gemakkelijk stort maar dat je het ook kunt zien als een creditkaart. Het geld wordt namelijk pas de volgende maand op je telefoonrekening afgeschreven. De afschriften op je telefoon zijn overigen neutraal zodat derden niet kan zien dat je je mobiele telefoon gebruikt hebt om te gokken, wel zo discreet..

Storten op gokkasten met SMS

Je opent op de Fruitluck gokkast het scherm “Speel voor echt geld” en vervolgens klik je op het SMS icoon. Hier staat precies uitgelegd hoe je de betaling doet. Het komt neer op het volgende: Je stuurt een sms met een bepaalde code naar een 4 cijfer nummer welke bij het SMS betalen overzicht staat vermeld. Afhankelijk van de code die je verstuurd worden er credits op de gokkast bijgeschreven. Je hebt de keuze uit 4 codes die respectievelijk 15, 45, 75 of 150 credits bijschrijven.
Zodra je de SMS hebt verstuurd ontvang je een SMS met daarin een code. Deze code voer je in op de Fruitluck gokkast waarna de credits automatisch worden bijgeschreven.

Gokkasten storten met je telefoon

Je opent op de Fruitluck gokkast het scherm “Speel voor echt geld” en vervolgens klik je op het CALL icoon. Je hebt de keuze om 2 nummers te bellen. Een van de twee nummers waardeert je credits op per gesprek (1 euro en 30 cent voor 13 credits) en het andere nummer waardeert je credits op per minuut dat je aan de lijn blijft hangen ( 80 cent per minuut voor 8 credits per minuut.) Het betreft altijd een 0909 nummer wat je alleen vanuit Nederland kunt bellen. Indien je vanuit het buitenland wil spelen op Fruitluck dan adviseren we je gebruik te maken van iDeal als betalingsmethode.

Gokkasten winsten uitbetalen

Als je klaar bent met spelen worden tegoeden gewoon opgeslagen in uw account of gekoppeld aan uw telefoonnummer. In de kassier kunt u uw tegoeden laten uitbetalen. Uitbetalingen zijn al mogelijk vanaf 10 euro en worden in geval van uitbetaling op uw bank of girorekening bijgeschreven. Je kunt winsten ook bewaren op je account waarna je later kunt verder spelen of je geld later kunt uitbetalen. Je hoeft dus niet perse na iedere keer spelen een uitbetaling te doen om je geld te behouden. Wel zo makkelijk als je tijdens je spel gestoord wordt en later pas kunt doorspelen.

© 2009 - Fruitluck.eu