Gold Lines Deluxe

Voeg gokkast Gold Lines Deluxe toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Gold Lines Deluxe Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 20 punten in het bovenspel
Basisspel: 3 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel en bovenspel, kriskras sterren
Clubmeter: Verdeeld over 10 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Gold Lines Deluxe is onbeperkt mogelijk.

Gold Lines Deluxe Spelen

Zodra de gokkast Gold Lines Deluxe geladen is komt er een keuzemenu in je scherm waar je kunt kiezen of je gratis wilt spelen in de Funmodus of je wil spelen voor echt geld. Wanneer je in de Funmodus speelt kun je niet verliezen maar uiteraard ook niets winnen. Indien je voor geld wilt spelen kun je direct storten met iDEAL of per sms.

Spelregels Gold Lines Deluxe

Gold Lines Deluxe is een Fruitluck gokkast met de volgende spellen: Het basisspel, het 0-1 spel en het Luxe Bovenspel waar de grote prijzen te winnen zijn.

Het basisspel van gokkast Gold Lines Deluxe bestaat uit 3 rollen waarop je kunt winnen op één winlijn. De uitzondering op de regel zijn de sterren symbolen want deze leveren kris kras 20 punten op. Wanneer de rollen zo vallen dat je nog maar een symbool nodig hebt om een winnende combinatie te krijgen worden de rollen automatisch vastgehouden. Uiteraard kun je zelf ook de rollen vasthouden of juist annuleren.

Gewonnen prijzen of punten worden automatisch opgespaard in de clubmeter verdeeld over 10 potten. Probeer deze potten zo goed mogelijk te vullen want je kunt in het Bovenspel namelijk met flink hoge inzetten spelen.

Met het 0-1 spel kun je punten van je speltegoed direct doorzetten naar de clubmeter zodat je de potten extra snel kunt vullen en deze kunt gebruiken om in het bovenspel te gaan spelen. Deze punten moeten dan eerst het 0-1 spel overleven tegen de odds van 99/1.

Het bovenspel bestaat maar liefst uit 4 rollen en maximaal 16 winlijnen. Je kunt kiezen door op alle 4 de rollen tegelijkertijd te spelen maar je kunt ook wanneer je niet alle potten gevuld hebt om op 3 rollen te spelen. Ook het aantal lijnen kun je zelf bepalen. Kies tussen 4,8 of maximaal 16 winlijnen met een inzet van respectievelijk 5,10 of 20 punten. De Jackpot goudzakken zijn het meest waardevol en geven je de hoofdprijs in het bonusspel!

Trouwe Gold Lines Deluxe spelers

Is Gold Lines Deluxe jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Gold Lines Deluxe speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe spelen ook graag op onderstaande Fruitluck gokkasten. Zeker het proberen waard!

Fruitluck gokkast Running Wild Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Bar 7