Happy Hour

Voeg gokkast Happy Hour toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Happy Hour in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Happy Hour Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 10 punten in het bovenspel
Basisspel: 3 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel en bovenspel, Happy Hour bonusspel
Clubmeter: Happy Hour Clubmeter
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Happy Hour is onbeperkt mogelijk.

Happy Hour Spelen

Hierboven wordt de gokkast Happy Hour in zijn geheel ingeladen. Zodra de gokkast Happy Hour in zijn geheel is ingeladen krijg je een menu in beeld waar je kunt kiezen of je voor Fun geld wilt spelen of voor echt geld. Ook kun je via dit menu direct een andere fruitautomaat van Fruitluck selecteren.

Spelregels Happy Hour

Fruitluck Gokkast Happy Hour is een gokautomaat met de volgende (bonus) spellen: Een basisspel, 1-4 spel, Clubspel en het Happy Hour bonusspel.

Het basisspel van de Happy Hour bestaat uit 3 rollen waarop je op een winlijn kunt winnen. Je wint wanneer je op de eerste twee rollen 2 gelijke symbolen hebt op winlijn 1. Nog meer credits win je in het basisspel wanneer je 3 gelijke symbolen op drie rollen hebt op winlijn 1.

Je hebt de keuze gewonnen prijzen door te zetten naar de clubmeter of ze te sparen op de winbank. Echter voor je ze kunt sparen op de winbank zul je gewonnen prijzen tussen de 2 of 6 punten eerst het 1 of 4 spel moeten overleven.

De Clubmeter: Gewonnen punten in het basisspel kun je doorzetten naar de Clubmeter waar je deze punten kunt opsparen tot je hier minimaal 5 of 10 punten hebt staan. Stel je hebt 10 punten in de Clubmeter opgespaard dan kun je klikken op de button met daarop “choose stake” om het Clubspel te starten. Indien u niet meer genoeg punten heeft om in te zetten in het Clubspel dan klikt u op de button met daarop “choose game”om weer terug te keren naar het basisspel van gokkast Happy Hour.

Clubspel: Het clubspel wordt op hetzelfde rollenspel gespeeld als het basisspel. Echter nu speel je niet op één winlijn maar op vijf winlijnen. Je kunt met een inzet spelen van 5 of 10 punten. Je kunt dus één of twee punten per winlijn inzetten. Bij inzet 5 speel je voor de standaard prijzen zoals aangegeven in het winplan op de gokkast. Bij inzet 10 speel je voor dezelfde prijzen als bij inzet 5 alleen het grote verschil is nu dat wanneer er drie zandlopertjes vallen op een winlijn het extra bonusspel wordt geopend: Happy Hour!

Happy Hour Bonusspel: Happy Hour wordt geactiveerd bij 3 zandlopers op één van de vijf actieve winlijnen. De wijzer in de Happy Hour clubmeter gaat draaien en wanneer de wijzer stopt op 100 punten worden er 100 punten aan je speltegoed toegevoegd. Daar blijft het dan vervolgens niet bij want de meter gaat gewoon verder met draaien. Iedere keer dat de wijzer stopt op 100 worden er 100 punten bijgeschreven, net zolang tot de meter op de rode stop terecht komt.

Trouwe Happy Hour spelers

Is Happy Hour jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Happy Hour speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Happy Hour spelen ook graag op onderstaande Fruitluck fruitautomaten. Zeker het proberen waard!

Fruitluck gokkast Running Wild Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Bar 7