Hellraiser

Voeg gokkast Hellraiser toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Hellraiser in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Hellraiser Specificaties

Min inzet: 1 punten
Max inzet: 20 punten
Winlijnen: 1-10 winlijnen
Bonus spellen: Warpspel, kop of muntspel, bovenspel en het speciale Hellraiser bonusspel.
Clubmeter: Eén Clubmeter en een Hellraiser meter
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Je kunt onbeperkt gratis gokken op gokkast Hellraiser

Hellraiser Spelen

Hierboven speel je direct op gokkast Hellraiser. Als de fruitautomaat helemaal is ingeladen dan komt automatisch het menu in beeld waarin je kunt kiezen of je voor Fun geld wilt spelen of voor echt geld. Speel voor echt geld en maak kans op echte geldprijzen. Storten gaat gemakkelijk met iDEAL, SMS of met je mobiele telefoon.

Spelregels Hellraiser

De nieuwe gokkast Hellraiser is een superuitdagende gokkast met een hoop leuke en attractieve spellen die hem onwijs verslavend maken.

Hellraiser is net zoals alle Fruitluck gokkasten een fruitkast die online is te spelen en exact is nagebouwd van een echt model welke je in de kroeg vast bent tegengekomen.

Hellraiser bestaat uit vier gokspellen waarmee je je winst kunt behalen te weten het basisspel ofwel onderspel, het Warp spel, het dubbel of niks kop of muntspel, het bovenspel of vervolgspel en het speciale en zeer populaire Hellraiser spel.

Het basisspel wordt gespeeld op een rollenspel bestaande uit 4 rollen. Op deze rollen wordt tevens het bovenspel gespeeld. Bij 2 of 3 gelijke symbolen heb je een winprijs welke je vervolgens kan sparen op de clubmeter of kunt inzetten op het dubbel of niks spel.

Het kop of munt spel is het verdubbelspel. Het geluid van dit spel is uniek en geeft een prachtig geluidje als je de inzet weet te verdubbelen. Als je verliest echter dan krijg je een echte Hellraiser krijsend geluid te horen, iets wat je niet wil…

Gewonnen punten kun je doorzetten naar de clubmeter waarmee je vervolgens het bovenspel kunt spelen voor hogere inzetten en grotere prijzen. Indien je direct in het bovenspel aan de gang wil kun je credits van het onderspel doorzetten naar het bovenspel door middel van het Warp spel. Je kunt maximaal 1000 punten zetten op de clubmeter.

In het bovenspel speel je met inzet 5 credits op 5 winlijnen, met 10 credits op 10 winlijnen en met 20 punten op 10 winlijnen. Bij inzet 20 activeer je tevens de mogelijkheid om je te kwalificeren voor het Hellraiser duiveltjes spel.

Het Hellraiser bonusspel wordt geactiveerd wanneer je bij inzet 20 credits in het bovenspel drie duiveltjes op een winlijn krijgt. Het Hellraiser spel is superinteressant want je krijgt credits op de Hellraiser meter en bij het inzetten van dit spel gaan er geen punten af van je normale credits. Het spel blijft doorlopen tot dat de duiveltjes meter leeg is. Iedere keer als je wint in het Hellraiser spel dan wordt de meter automatisch aangevuld met nieuwe credits. Als de Hellraiser gokkast op tilt staat dan zul je echt versteld staan want de prijzen blijven maar komen en de duiveltjes meter blijft maar oplopen! Gewonnen punten worden bijgeschreven op de Hellraiser Clubmeter.

Hellraiser Nieuwste Fruitluck Gokkast

Gokkast Hellraiser is de nieuwste gokkast van Fruitluck. Op 24 februari 2009 hebben we na een jaar hard werken deze nieuwe gokkast gelanceerd. Gelukkig is ons harde werken beloont en zijn jullie net zo blij met het resultaat als wij. Gokkast Hellraiser is namelijk met stip binnengekomen in de Fruitluck top 5 populairste gokkasten en staat nu zelfs op nummer twee net achter gokkast Double Sixteen. Het zal ons dan ook niet verbazen dat Hellraiser net als vele andere Fruitluck fruitkasten een echte klassieker zal worden!

Trouwe Hellraiser spelers

Is Hellraiser jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Hellraiser speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Hellraiser spelen ook graag op onderstaande Fruitluck gokkasten. Probeer ze hier allemaal gratis uit!

Fruitluck gokkast Red White Blue Fruitluck gokkast Top Spinner fruitluck gokkast Double Sixteen Fruitluck gokkast Bar 7 Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe