Gokkast Red White and Blue

Voeg gokkast Red White and Blue toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Red White and Blue in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Red White and Blue Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 8 punten in het bovenspel
Basisspel: 3 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel en bovenspel, Kop of munt spel
Clubmeter: Verdeeld over 4 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Red White and Blue is onbeperkt mogelijk.

Red White and Blue Spelen

Hierboven kun je gokkast Red White and Blue direct spelen. Zodra de gokkast Red White and Blue geladen is komt er een keuzemenu in je scherm waar je kunt kiezen of je gratis in de Funmodus wil spelen of voor echt geld. Wanneer je in de Funmodus speelt kun je niet verliezen maar uiteraard ook niets winnen. Indien je voor echt geld wilt spelen kun je direct storten met je mobiele telefoon of met iDEAL.

Spelregels Gokkast Red White and Blue

Fruitluck gokkast Red White and Blue is een fruitautomaat in de Nederlandse driekleur. Het is een traditionele speelautomaat met de volgende spellen; Een basisspel, het kop of munt verdubbelspel en het bovenspel bij deze gokkast ook wel vervolgspel genoemd.

Het basisspel bestaat uit een rollenspel met 3 rollen waarop je kunt winnen op één winlijn. Het is de bedoeling dat je twee of drie gelijke symbolen op de winlijn krijgt die van links naar rechts loopt. De winlijn loopt horizontaal en gelijke symbolen zijn alleen winnend als ze op de winlijn naast elkaar vallen. Uitzondering hierop zijn de “Red White Blue” symbolen. Deze geven, ook als ze kris kras vallen, recht op de mysterieprijs oplopen van minimaal 12 tot maximaal 100 punten.

Gedurende het basisspel kun je gebruik maken van de Hold knoppen waarmee je de rollen één ronde kunt vasthouden. De Autohold functie is automatisch ingeschakeld waardoor je winstkansen worden vergroot.

Het leuke is ook bij gokkast Red White and Blue dat je gewonnen prijzen kunt verdubbelen in het kop of munt spel. Zo kun je gewonnen bedragen doorgokken tot ongekende hoogte. Het risico is natuurlijk ook dat je de gewonnen punten direct verliest waardoor het verdubbelspel ook zo’n spannende toevoeging is.

Je kunt je gewonnen bedragen ook doorzetten naar de Supermeter waar je met de gewonnen credits het bovenspel ofwel vervolgspel kunt gaan spelen.

Het 0-1 spel is er om punten van je speltegoed snel door te zetten naar de Clubmeters om daar de potten te vullen. Je kunt zo dus snel het bovenspel gaan spelen. Het 0-1 spel is redelijk veilig om je punten door te zetten want de odds zijn hier 99,9 tegen 0,1 % dat het zonder verlies van punten wordt doorgezet.

Het bovenspel bestaat uit een rollenspel bestaande uit 3 rollen en 5 winlijnen. In het bovenspel ofwel vervolgspel speel je met een inzet van 4 of 8 punten waarbij je per draai kans maakt op 200 punten in één keer. De supermeter loopt op tot wel 1000 punten dus je weet precies wanneer je de kast hebt verslagen. Gewonnen punten die het totaal tot boven de 1000 punten brengen vervallen dus het is zaak de Supermeter tijdig te legen. Zodra de Supermeter de 1000 punten zijn gepasseerd dan worden er 200 punten teruggezet naar de winbank.

Trouwe Red White and Blue spelers

Is Red White and Blue jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Red White and Blue speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Red White and Blue spelen ook graag op onderstaande Fruitluck fruitautomaten. Zeker het proberen waard!

Fruitluck gokkast Running Wild Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe