Gokkast Running Wild

Voeg gokkast Running Wild toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Running Wild in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Running Wild Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 20 punten in het bovenspel
Basisspel: 3 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel, 0-4 spel, en het bovenspel.
Clubmeter: Verdeeld over 8 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Running Wild is onbeperkt mogelijk.

Running Wild Spelen

Speel Running Wild hier direct! Zodra Running Wild is ingeladen krijg je een menu met de keuzemogelijkheden waar je kunt kiezen of je voor Fun geld wilt spelen of voor echt geld. Kies je voor echt geld dan krijg je direct een scherm waar staat uitgelegd hoe je geld op de gokkast kunt storten. Je kunt gebruik maken van je mobiele telefoon of je stort gemakkelijk met iDEAL.

Spelregels Running Wild

De Running Wild is een fruitautomaat waarop je moet proberen zo snel mogelijk in het bovenspel te gaan spelen. Het is een fruitautomaat met de volgende spellen; een basisspel, 0-4 spel, 0-1 spel en het bovenspel.

In het basisspel speel je op 3 rollen en op één winlijn welke horizontaal van links naar rechts loopt. Wanneer je twee of drie symbolen op de winlijn hebt dan win je de prijs die bij de betreffende symbolen staat weergegeven op het winplan. Wanneer je één kersje hebt dan win je 2 punten welke het 0-4 spel moeten overleven om doorgezet te kunnen worden naar de winbank of de Clubmeter. Kroontjes gelden als kris kros symbool en zijn op alle rijen geldig, ze geven recht op 20 punten.

Gewonnen punten kun je doorzetten naar de Clubmeter. Vanaf 4 punten kun je ze doorzetten naar zowel de clubmeter als de winbank. Win je 1,2 of 3 punten dan moeten ze dus eerst het 0-4 spel overleven om doorgezet te kunnen worden.

Indien je direct in het bovenspel wil gaan spelen dan moet je zorgen dat de Clubmeter, welke verdeeld is over 8 potten, goed gevuld is. Door middel van het 0-1 spel kun je punten vanuit je winbank direct overzetten naar de Clubmeter.

Het bovenspel bestaat uit een rollenspel bestaande uit 4 rollen. Je kunt hierop vervolgens met 3 of 4 rollen op spelen. De inzet bedraagt in het bovenspel 5 of 20 punten. Speel je met 5 punten dan speel je op 3 rollen met 5 winlijnen. Speel je met een inzet van 20 punten dan speel je op 4 rollen en 10 winlijnen.

Het grote verschil zit hem in het feit dat de 4e rol vol staat met Jokers welke als WILD symbool gelden. Je zou de gokkast i.p.v. Running Wild ook wel Joker’s Wild kunnen noemen! De Jokers Wild symbolen gelden namelijk voor ieder willekeurig symbool om een winnende combinatie te vormen.

Trouwe Running Wild spelers

Is Running Wild jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Running Wild speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Running Wild spelen ook graag op onderstaande Fruitluck fruitautomaten. Zeker het proberen waard!

Fruitluck gokkast Red White Blue Fruitluck gokkast Club Spinner Fruitluck gokkast Top Spinner Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe