Gokkast Top Spinner

Voeg gokkast Top Spinner toe aan je favorieten.
Indien je Fruitluck gokkast Top Spinner in een groot scherm wil spelen klik je op de “cashier button” en vervolgens op “volledig scherm”.

Top Spinner Specificaties

Min inzet: 1 punt in het basisspel
Max inzet: 10 punten in het bovenspel
Basisspel: 4 rollen, één winlijn
Bonus spellen: 0-1 spel, 0-5 spel, en het bovenspel.
Clubmeter: Verdeeld over 8 potten
Autohold functie: Automatisch ingeschakeld
Storten: IDeal Betalen / Sms Betalen / Mobiele telefoon 0909 betalen
Gratis gokken op Gokkast Top Spinner is onbeperkt mogelijk.

Top Spinner Spelen

Speel Top Spinner hier direct! Zodra de gokkast Top Spinner is ingeladen krijg je een menu waar je kunt kiezen of je voor Fun geld (playmoney) wilt spelen of voor echt geld. Kies je voor fun geld dan kun je niets winnen en verliezen. Speel je voor echt geld dan krijg je direct een scherm waar staat uitgelegd hoe je geld op de gokkast kunt storten. Je kunt gebruik maken van je mobiele telefoon, SMS of iDEAL.

Spelregels Top Spinner

De Topspinner is een Fruitluck fruitmachine wat bestaat uit een rollenvenster met 4 rollen. Het is een fruitautomaat wat bestaat uit de volgende spellen: Het basisspel, 0-5 spel, 0-1 spel en het bovenspel cq vervolgspel.

Het basisspel bestaat uit een rollenspel met maar liefst 4 rollen welke ook alle 4 worden geactiveerd. De winlijn loopt van links naar rechts en geeft prijs als je twee, drie of vier gelijke symbolen naast elkaar hebt op de winlijn. Je kunt in het basisspel gebruik maken van de 4 hold knoppen om de rollen één draai vast te houden.

Gewonnen credits kun je sparen in de clubmeter of doorzetten naar de winbank waar ze bij je speltegoed worden opgeteld. Indien je prijs hebt van 1 tot en met 4 punten dan zullen ze eerst het 0-5 spel moeten overleven om doorgezet te kunnen worden. Winst vanaf 5 punten kun je veilig doorzetten naar de winbank.

Om de Clubmeter snel te vullen maak je gebruik van het 0-1 spel waarmee je credits van je winbank direct kunt doorzetten naar de Clubmeter. Vanaf de Clubmeter kun je het bovenspel ofwel vervolgspel gaan spelen.

Het Bovenspel maakt gebruik van dezelfde rollen als het onderspel ofwel basisspel. Je kunt in het bovenspel kiezen om gebruik te maken van 3 of 4 rollen. Wanneer je vijf punten inzet speel je op 3 rollen en 5 winlijnen. Speel je met een inzet van 10 punten dan speel je op 4 rollen op 10 winlijnen.

Top Spinner Speltip!

Let op! Prijzen in het bovenspel komen boven de 200 punten te vervallen. Zorg er dus voor dat de Clubmeter niet te vol zit. Er geld in het bovenspel een prijsmaximum van 200 punten.

Trouwe Top Spinner spelers

Is Top Spinner jouw favoriete gokkast? Speel hem dan vanaf Fruitluck.eu en meld je aan voor de speciale Fruitluck spelersservice. Je ontvangt dan speciale bonussen en je maakt kans op extra prijzen wanneer je op Top Spinner speelt.

Meer Fruitluck Gokkasten

Liefhebbers van Fruitluck gokkast Top Spinner spelen ook graag op onderstaande Fruitluck gokkasten. Probeer ze hier allemaal gratis uit!

Fruitluck gokkast Red White Blue Fruitluck gokkast Club Spinner fruitluck gokkast Double Sixteen Fruitluck gokkast Hellraiser Fruitluck gokkast Classic Runner Fruitluck gokkast Gold Lines Deluxe